Duiken in Spanje

Duik instructeur – € 1599,00

Duik instructeur – € 1599,00

Ben jij geknipt voor het vak van duik- instructeur.

Ben jij die duiker  welke duiken zo leuk vindt dat je dit over zou willen brengen naar nieuwe duikers, dan ben jij geknipt voor de functie van duikinstructeur. Het traject wat je dan dient te volgen zullen we hieronder aangeven voor je.

Wij jij als duiker carriëre maken, word dan een duikinstructeur.

Je begint deze stap nadat je al divemaster bent.

  • Je doet de duikopleiding assistent instructeur, in deze duikopleiding ga je leren hoe en waarom mensen leren. Jouw vaardigheden moeten op top niveau zijn en je moet didactisch goed onderlegd zijn om te kunnen slagen voor deze duikopleiding.

Dit eerste gedeelte van deze duikcursus neemt globaal 5-6 dagen in beslag en bestaat uit theorietraining, zwembadtraining en open water training.

Nadat je het eerste gedeelte ( de assistent instructeur ) voltooid hebt kun je op voor het tweede gedeelte.

  • De focus van de duikopleiding Open Water Instructor behelst de focus op de training in het open water. Uiteraard komen ook kennis en didactiek weer uitgebreid aan bod.

Om het brevet daadwerkelijk te ontvangen zul je middels een Instructor Evaluation welke door een onafhankelijke Instructor Certfiër wordt uitgevoerd beoordeeld worden.

Deze beoordeling het zogenaamde examen dien je apart en zelf te betalen aan SSI ( de prijs hiervan is globaal € 450,00 )

Als SSI open water instructor staat de wereld voor je open !

Klik hieronder op het SSI logo om te zien waar ter wereld momenteel vacatures open staan voor de SSI open water duikinstructeur,

Call Now
Directions