Duiken in Spanje

Onze duikschool

Onze duikschool

Start vandaag al gratis met jouw duikopleiding bij onze duikschool in Spanje

Vul onderstaand formulier in en ontvang van ons volledig gratis digitale lesmaterialen om te gaan leren duiken, het is echt gratis !
 
Book Now

Na het invullen van dit formulier, maken wij een account aan voor je en ontvang jij volledig gratis SSI lesmaterialen om zodoende te gaan leren duiken.

Onze duikschool in Spanje aan de costa del sol

Onze duikschool in de regio Nerja verzorgd de volgende duikopleidingen

Leren duiken of een duikopleiding volgen bij onze duikschool houdt in :

Wij hebben een hekel aan verborgen kosten, alle prijzen welke je ziet bij onze duikopleidingen zijn all inclusive : lesmaterialen, gebruik duikmaterialen, gebruik duikcomputer, verzekering, verzorging en een digitaal brevet na het behalen van jouw duikcursus.

Onze duikschool is de vertegenwoordiger van TUSA duikmaterialen en snorkelmaterialen in Spanje. je duikt dus bij ons altijs met de allernieuwste TUSA duikmaterialen i.c.m. een Mares duikpak en een Mares duikcomputer ( omdat deze kunnen communiceren met de SSI digital learning APP )

Wij zijn een diamond instructor training centre en onderscheiden met de allerhoogste awards van de duikindustrie. Wij hebben zowle een SSI instructor Trainer als SSI instructor Certifiër aan bord, dit staat garant voor kwaliteit.

Wij verzorgen een duikopleiding middels SSI en de digitale SSI lesmaterialen hetgeen garant staat voor voldoende kennis. bovendien hebben wij op onze duikschool in Caleta de Velez voldoende tablets en multi media klaar staan om ook jou goed en juist te leren duiken.

"Diving is fun, serious fun" onze duikschool laat jou veel plezier hebben tijdens jouw duikopleiding.

Je bent immers voor uit eiegen beweging naar Spanje gekomen om bij ons te leren duiken, dan moet je wel plezier beleven tijdens jouw duikcursus.

Keywords in onze duikopleidingen zijn : plezier / fun, kwaliteit, comfort en vooral een goed gevoel als je jouw duikcursus afgerond hebt.

Boek nog vandaag jouw duikopleiding.

Onze duikschool en duikcentrum is gevestigd in Caleta de Velez en verzorgd SSI duikopleidingen van open water diver tot en met duikinstructeur.

Ben jij op vakantie in Spanje en verblijf je in Almunecar, Granada, Motril, la herradura, Marina del Este, Maro, Nerja, Torrox, Caleta de Velez, el Morche, Torre del Mar, Malaga, Benalmadena, Fuengirola, Torremolinos, Mijas, Marbella of Estepona dan zijn wij heel eenvoudig bereikbaar voor je.

Wij kunnen eventueel ook vervoer voor je regelen van je verblijfplaats naar ons duikcentrum ( let wel dit kan extra kosten met zich mee brengen welke afhankelijk zijn van de afstand )

Duiken of een duikopleiding volgen in spanje is de perfecte invulling van jouw vakantie.

Call Now
Directions