Duiken in Spanje

Onze live aboard – € 999,00 p.p.

Onze live aboard – € 999,00 p.p.

Wat is er nu mooier dan genieten van de zon op een 55ft Bavaria zeilboot op de Middellandse Zee en tussen het zeilen en luieren door lekker duiken met ons duikcentrum op de mooiste plaatsen van de Costa del Sol.

Duiken, zeilen, luieren en een perfecte verzorging.

Onze boot de “Chiringuito” biedt plaats aan 4 personen ( extra buiten de bemanning ) en garandeerd een zeer comfortabel en luxieus verblijf. Onze Bavaria is uitgerust met alle moderne apparatuur welke je maar kunt bedenken om het zeilen en op het water zijn veilig te maken.

Super de luxe duiken. snorkelen en zeilen in Spanje.

Wij zorgen voor een snorkel-, duik- en zeilvakantie om nooit te vergeten

Op donderdag halen we je op van malaga luchthaven of Alicante luchthaven. Jij kunt dit zelf bepalen. Het tijdstip van aankomst bepaal je dus ook zelf. laat ons wel exact weten met welke vlucht en op welk tijdstip ja aankomt. Wij zorgen voor vervoer van luchthaven naar onze Chiringuito en v.v.

Op maandag brengen we je weer terug naar de luchthaven van je keuze.

Aan boord slaap je in een schitterende cabin met luxieus 2 persoons bed en eigen badkamer.

Het eten en drinken wordt verzorgd door onze Belgische gastvrouw Eefje. Je bent dus echt gegarandeerd in goede handen.

Tijdens het verblijf aan boord is alles inclusief : ontbijt, lunch en avondeten. Ook is de sterke drank inbegrepen in de prijs.

Na de ontvangst aan boord blijven we de donderdagavond rustig in de haven liggen en wordt er lekker gegeten en gedronken en worden er voorbereidingen getroffen voor de zeiltrip van een dag late..

Vanaf onze thuishaven varen we op vrijdagmorgen uit om te gaan zeilen naar een van onze duik- en snorkelgebieden. Deze trip duurt globaal de hele vrijdag.

Op zaterdag liggen we in het duikgebied en wordt je van boord opgepikt door de Buceolanda om te gaan duiken of snorkelen. Tussen het duiken en snorkelen door staat er een lunch aan boord van de Chiringuito klaar voor je.

Op zondag gaan we 1x duiken en gaan we de rest van de dagn besteden aan luieren, zeilen, snorkelen, stand up paddlen en zwemmen. Laat in de middag zetten we weer koers naar onze thuishaven alwaar we op zondagavond weer het diner nuttigen.

De maandag is weer de vetrekdag en brengen wij je naar de luchthaven van je keuze.

Wil jij ook mee op onze duik-, zeil en snorkel liveaboard, reserveer dan nu

Call Now
Directions