Duiken in Spanje

Snorkelen vanaf € 60,00 p.p.p.d.

snorkelen met dolfijnen in spanje

Snorkelen vanaf € 60,00 p.p.p.d.

Ben je op vakantie in Spanje aan de Costa del Sol, kom dan met ons snorkelen vanaf de boot.

Snorkelen is een sport welke door iedereen beoefend kan worden die kan zwemmen. Snorkelen is dus bij uitstek een geschikte activiteit voor het hele gezin. Er is maar 1 voorwaarde, namelijk dat je kunt zwemmen.
 
Book Now

De Costa del Sol in Spanje is "the place to be" voor het snorkelen.

Dankzij het kristal heldere water van de Middellandze Zee rondom La Herradura, Marina del Este en El Cañuelo is er voor iedere snorkelaar enorm veel te zien en te ontdekken. 

Een volle dag plezier met het hele gezin.

Kom een dag mee met onze boor om te ontdekken dat snorkelen echt super gaaf is. Lekker in de zon op  en in het water en ook nog eens een blik kunnen werpen of het mooie onderwaterleven welke wij hier in Spanje hebben.

Tijdens een dag snorkelen in Spanje mag je het volgende van ons verwachten.

Je krijgt niet vaak de kans om het zeeleven zoals de flora en de fauna van dichtbij te kunnen bekijken. De sport van het snorkelen is om met een teug licht zo diep en lang als mogelijk onderwater te blijven.

Uiteraard kun je ook enkel snorkelend vanaf de oppervlakte  genieten van het onderwaterleven.

jazeker, het is wel zo dat iedereen die meegaat op onze boot goed moet kunnen zwemmen en zich op zijn gemak voelt in het water. Bij de meeste kinderen is dat inderdaad het geval.

iedereen die met ons gaat snorkelen ontvangt van ons : een wetsuit ( bescherming tegen de kou ) , booties en vinnen en uiteraard een duikmasker met een drysnorkel. We zorgen er in ieder geval voor dat het materiaal geen probleem is voor jou.

We verzamelen s’morgens om 9 uur in ons duikcentrum in Caleta de Velez alwaar we jullie ontvangen met koffie, thee en water alsmede een koekje. na een gedegen briefing wandelen we naar onze boot ( 4 minuten ) en varen we uit. 

Bij de inschrijving of reservering van je dag snorkelen hebben we de maten van jullie al genoteerd. Onze mannen hebben dus jullie snorkel materialen al aan boord.

Al in ons duikcentrum en daarna ook aan boord van onze boot hebben we een diveguide / divemaster voor je paraat staan. Deze heeft de verantwoordelijkheid over jullie deze dag en zorgt er dan ook voor dat jullie de dag van je vakantie beleven.

Dat is beloofd.

Ben jij dus op vakantie in Spanje aan de Costa del Sol of de Costa tropical en verblijf jij in : Almunecar, Granada, Motril, la Herradura, Marina del Este, Maro, Nerja, Torrox, Caleta de Velez, el Morche, Torre del Mar, Malaga, Benalmadena, Fuengirola, Torremolinos, Mijas, Marbella of Estepona dan zit je redelijk in de buurt bij ons duik- en snorkelcentrum. Mocht het problemen geven bij ons te komen, neem dan contact met ons op zodat wij wellicht iets kunnen regelen voor je.

Call Now
Directions