Duiken in Spanje

Stress en Rescue – € 325,00

Stress en Rescue – € 325,00

Veiliger duiken en een betere en meer zorgzame duikbuddy zijn.

Dit is het resultaat van de SSI divers stress en rescue duikcursus. Leren en begrijpen wat er voor, tijdens en de duikgebeurt zodat je voldoende tijd hebt om te anticiperen om zaken welke gebeuren.

Wat ga je leren en doen bij de duikopleiding stress & rescue diver

Nadat je jezelf thuis hebt voorbereid met de digitale SSI lesmaterialen gaan we op het duikcentrum dieper in op de theorie van voornamelijk het voorkomen van duikongevallen. In tweede instantie gaan we je vertellen hoe we in theorie de redding gaan uitvoeren.

De vaardigheden welke horen bij de Stress en Rescue duikopleiding worden je aangeleerd in zogenaamd confined water of in een zwembad. De skills welke wij geen herhalen en leren zijn :

  • Zelfreddings vaardigheden zoals het klaren van je masker, een zwemmende noodopstijging en een opstijging m.b.v. drijfvermogen.
  • Luchtdelen met een buddy in paniek.
  • Sleep, trek en duwtechnieken al zwemmend.
  • Het redden van een duiker die bewusteloos is.
  • Een scenario met diverse problemen,

 

We gaan 3 duiken doen ter voltooing van het brevet stress en rescue duiker. Alles wat we in het zwembad geleerd hebben gaan we nu in praktijk brengen. Tijdens de open water duiken zullen we een scenario  gan doen welke zeer leerzaam is. De stress en Rescue duikopleiding zit vol verrassingen en is uitemate boeiend.

Om gebrevetteerd te worden als 'rescue diver" dien je ook te beschikken over kennis van EHBO, zuurstof toedienen en het gebruik van de AED

Volg dan ook de cursus React Right waarin je alle vaardigheden leer van de EHBO, het toedienen van zuurstof en het gebruik van de AED. Wist je trouwens dat heel veel ziektekosen verzekringen deze opleiding vergoede. Wellicht die van jou ook, vraag dat dus even na.

De prijs van de complete React right opleiding bedraagt € 199,00

Call Now
Directions