Duiken in Spanje

Try Scuba Diving – € 169,00

Try Scuba Diving – € 169,00

Wat is er nu leuker en gaver om tijdens jouw vakantie in Spanje kennis te gaan maken met het fenomeen duiken en onderwater zijn.

“The Sea, once it casts its spell, holds one in its net of wonder forever.” J. Cousteau

Het grootste risico van Try Scuba Diving ligt in het feit dat je het leuk vindt. Als je eenmaal gegrepen bent door het duikvirus ben je niet meer te stoppen.

Waar bestaat de Try Scuba Diving uit.

  • s’Morgens om 9 uur wordt je verwacht bij ons duikcentrum in Caleta de Velez waar je wordt verwelkomd met koffie, thee en of water.
  • Als het goed is heb je bij je reservering de medische vragenlijst al ingevuld en ben je “medical fit” genoeg om te mogen duiken.
  • Met een van onze tablets ( of je hebt bij voorkeur dit thuis al gedaan ) bestudeer je het lesmateriaal en je maakt de kennisvragen.
  • Nu gaat de duikinstructeur je meenemen en vertrek je naar een van de stranden welke we dichtbij hebben. Onze voorkeur is Marina del este Playa omdat je daar heel eenvoudig vanaf het strand veilig en comfortabel kunt duiken. Onderweg nemen we nog allerlei bijzonderheden omtrent het duiken met je door.
  • We doen 1 duik met vaardigheden om zodoende de 2e duik veilig te kunnen doen en ook echt te genieten van het duiken.
  • Tijdens de 2e duik maken we filmopnames voor je van jouw onderwater avontuur. Deze film zenden we per wetransfer naar jouw emailadres.
  • Deze dag try scuba diving duurt globaal van 9.00 – 17.00 en is inclusief lichte verzorging zoals koffie, thee, water, koekjes, cakejes en een after dive biertje en of wijntje op het duikcentrum.
  • Mocht je na afloop van je try scuba diving course besluiten een open water diver duikopleiding te boeken dan ontvang je € 100,00 korting op de aanschafprijs van deze cursus.

Ontvang € 100,00 korting op de aankoop van jouw open water diver duikopleiding !

Start nog vandaag gratis met jouw Try Scuba Diving via onze duikschool in Spanje

Call Now
Directions